Одговори точно на прашањата и добиј попуст на курсевите во SMX

SMX доделува попуст на сите кои точно ќе ги одговорат прашањата од квизот кој го креиравме, поврзан со темите што ги организираме во идниот период. Со одговор на прашањата, добиваш:

15% попуст за курсевите во јануари

10% попуст за курсевите во февруари